Véroltalom

Hozzávalók:

Ez a fajta vérmágia körültekintést igényel, s csak akkor alkalmazd, ha úgy gondolod mindenképpen kell ekkora védelem. Ne használj többet egy cseppnél, mert ez a védelem úgy vonzza a vérkedvelő lényeket, akár a fény a molyokat. 

A szantálfapor a viasszal elkeverve lefedi a vért, de a legjobb sárkányvérfa gyantája lenne (önmagában). 

A sárkányvér tinta vagy gyanta mindenképpen erősebb, ha be tudod szerezni, akkor tedd meg. Készíts egy szigillumot a személynek (vagy magadnak), akinek a védelem kell. Az oldalon megtalálod a segítséget, használd az egész nevet hozzá. Ezt bele kell karcolnod majd a borostyánba. 

Ha a személy nem tud veled lenni a varázslat alatt, az egy csepp vért kérd el előbb, s keverd el a szantálfaporral. 

A rítust ugyanúgy kezd, ahogy szoktad a szokásos varázslatokat. Rajzold fel a körödet, imádkozz, stb.

Ha a célszemély melletted van, fogja a borostyánt a kezébe, engedve, hogy energiája átjárja. Koncentráljon a szívverésére, képzelje maga elé, ahogy minden ütéssel a kőbe irányul a védelemre való szükségük.

Ha nem tudnak melletted lenni, magad tedd meg a lépéseket, de a személy védelmére koncentrálj.

Karcold a kőbe a szigillumot. Ha szükséged van rá, hívj egy istenséget is a segítségedre, hogy felerősítse a munkád. Karcold bele szimbólumát vagy szigillumát a kő másik oldalába.

Ahogy a szigillumokat rajzolod, mondd:

Kezemmel és nevemmel/neveddel, felerősítem ezt a követ, hogy megvédjen/megvédje, [a célszemély neve].

Ha kész vagy, tedd félre a követ. Ha még nem tetted, akkor keverd össze a vért a porral és némi olvasztott vörös viasszal. Forgasd meg benne a követ. Érezd ahogy a kő feltöltődik és irányítsd az energiája kőbe (ha a célszemély melletted van, akkor ő tegye ugyanezt).

A végén tedd a követ száradni az oltáradra vagy olyan helyre ahol zavartalanul száradhat. Amikor megszáradt, tekerd körbe a rézdróttal. Ez vezetőként szolgál majd az elraktározott energiáknak. Ha még úgy érzed szükséged van rá, töltsd még a tövet, például a Hold energiáival.

A követ magaddal hordozhatod, de akár otthon is tárolhatod, ott ahol viszonylag sok időt töltesz (például mikor alszol).

Ha újra kell töltened a követ, ugyanúgy borítsd be a vér és szantálfa keverékkel.