Annwn

Honlap a pogányság, többistenhit, természet, boszorkányság, mágia és azok kapcsolódó témáiról.

SpotifyTumblrInstagram

Következő ünnep:

Október 31.

Samhain

Header

Saját

 Bevezető levél képe

Saját

Eljött az ősz, ám a szokásos havi levél helyett idézetet hozok. Az őszi aratás, számvetés és hamarosan a mágikus új esztendő idején időszerűnek is találtam. A levelek, üzenetek, világ és az ország híreinek hangulata miatt még ugyancsak fontos az emlékeztető:


"Valamennyien segíteni akarunk egymásnak. Az emberek ilyenek. Egymás boldogságából akarunk élni - nem egymás nyomorúságából. Nem gyűlölni és megvetni akarjuk egymást. Ezen a világon mindenki számára van hely. És a jó föld gazdag, s mindenkit el tud látni. Az élet útja lehet szabad és szép, de mi letértünk az útról.


A kapzsiság megmérgezte az emberek lelkét, elbarikádozta a világot a gyűlölettel, nyomorba és vérontásba taszított minket. Sebességet fejlesztettünk, de magunkat bezártuk. A bőséget adó gépek hiányt hagytak bennünk. A tudásunk cinikussá tett minket. Az intelligenciánk kemény és kegyetlen. Túl sokat gondolkodunk és túl keveset érzünk. A gépeknél nagyobb szükségünk van az emberségre. Az eszesség helyett kedvességre és gyengédségre van szükségünk. E kvalitások nélkül az élet erőszakos lesz és minden elvész."

Charlie Chaplin - A diktátor (1940)

🍄Vigyázzatok magatokra és egymásra,🍄

Salem

🍂 2023. szeptember 26. 🍂

Annwn [ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.