Annwn

Honlap a pogányság, többistenhit, természet, boszorkányság, mágia és azok kapcsolódó témáiról.

SpotifyTumblrInstagram

Következő ünnep:

December 22.

Yule/Téli napforduló

Header

Saját

 Bevezető levél képe

Saját

Ahogy a kerék megfordul és búcsút veszünk a múló esztendőtől, azon kapom magam, hogy elgondolkodom azon az utazáson, amelyet együtt tettünk meg ebben az évben. Ezt a fejezetet kihívások jellemezték, az üzeneteitek tele voltak nehéz döntésekkel, fájdalommal és szomorúsággal.


Ebben a digitális ligetben, soha nem akartam kevesebbet, mint örömet és elégedettséget nektek. Mégis, túl gyakran szőttek az elbeszélők szomorú történeteket és tanúja lettem, ahogy súlyos terhek a vállaitokra nehezednek.


Minden évben elmondom, hogy az árnyak között ne feledkezzünk meg az apró örömökről, amelyek csillagokként ragyognak az éjszakai égbolton. Egy meleg ital a hidegben, szeretteid nevetése, a játék öröme, egy szeretett film nyújtotta komfort, a kedvenc ételek íze, gyertyaláng csendes tánca, a hulló hó alatt álldogálás egyszerű öröme - ezek azok a varázslatok, amelyek miatt érdemes élni az életet.


A boldogságnak nem kell állandó kísérőnek lennie, csupán gyakori látogatónak. Ne időzzünk túl sokáig a szomorúság barlangjaiban, mert azt kockáztatjuk, hogy szem elől tévesztjük a pislákoló fényeket, amelyek kivezetnének minket a barlangból.


Bármi is történjen, te elég vagy ahogy vagy. Ne hagyd, hogy bárki mást mondjon. Ha jó vagy magadhoz és másokhoz, már a megfelelő úton jársz.

A következő időszakban az oldal lehet itt-ott változni, elmentett linkek elérhetetlenek lesznek, mert rendezem a honlap sorait végre. Illetve a lap alján elhelyeztem egy új gombot, ha szükséged van szakértő segítségre bántalmazás vagy más nehézségek esetén (vagy adományoznál), hisz a mágia ebben az esetben nem prioritás vagy megoldás. Mindemellett tudjátok, hogy a postaládám mindig nyitva áll, ha csak beszélni szeretnél valakivel. 


Az istenek vezessék utatokat és áldják meg tetteiteket az új esztendőben is!


🦌Vigyázzatok magatokra és egymásra,🦌

Salem

🌲 2023. december 5. 🌲

Annwn [ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.