Kapcsolat

Elérhetsz e-mailben, továbbá egyéb platformok, ahol a honlap megjelenik. Kizárólag ezeken a helyeken vagyok jelen vagy elérhető, ne dőlj be másoknak!

A válasz késhet is, ne ess pánikba, ha elmaradna.

Mielőtt írnál (akár személyes, akár üzleti, akár saját oldalad kapcsán) olvasd el a következőt kérlek:

Útmutató az üzenetek előtt.

Ha fizikai problémád van, esetleg pszichológiai, mindenekelőtt először orvoshoz/pszichológushoz menj. Ne keress mindenben mágikus okot és ne helyezd át a felelősséget önmagadért a mágiára, átkokra vagy különböző lényekre.

Egyéb platformok

Közösség

Sokan kérdeztétek, hogy van-e olyan közösség, ahol találkozhattok, beszélgethettek a többi mágiahasználóval, de sokáig nem igazán tudtam ajánlani senkit.

De most talán össze lehet hozni egy jó közösséget. Előszóban annyit, hogy nekem csak annyi "közöm" van hozzá, hogy kiteszem a honlapra, de lehet még velem is találkozhattok idővel.

A tulajdonosa kedves, szimpatikus személy, csatlakozzatok bátran. Egy felmérést kell kitölteni ahogy csatlakoztok, de mindezt a könnyebb eligazodás érdekében; akár kezdő, akár haladó vagy, mindenkit szívesen várnak.

A Discord egy üzenetküldő program, mint pl. a Skype (de sokkal jobb). Böngészőben is használhatjátok, de inkább ajánlom, hogy telepítsétek a programot. Ezen a linken megtaláljátok, ha az oldal angolul tölt be, az aljára tekerve kiválaszthatjátok a magyar nyelvet, illetve maga a program is magyarra állítható a beállítások alatt (fogaskerék ikon -> "Language"). Mobilon is elérhető az alkalmazás, akármelyik típust is használod.

A Nysa szerver/közösség linkjét csak képen teszem ki, a kártékony botok elkerülése miatt, de Discord-on a + gombnál könnyen csatlakozhattok.

Nysa (ejtsd: Nüsza) vagy Nyseion, a görög mitológiában az a hely, ahol az esőnimfák, a Hüaszok felnevelték Dionüszoszt.