Saját szigillum és mágiája

S - K - R

A saját szigillum egy olyan pecsét, szimbólum, melyet te készítesz, hogy a koncentrációd egy cél érdekében összesűrítsd. Többféle verzió van, íme az első.

A készítése igen egyszerű. Példával mutatom, hogy könnyebben megértsd.

Ki kell találnom egy célt. Legyen az, hogy sikeresebb legyek. Ehhez a kell egy szó, ami a legjobban képviseli a célomat. Egyértelműen a siker szó az.

SIKER

Nos, akkor ebből kihúzom a magánhangzókat.

SKR

Megvannak a betűk, most pecsétet kell készítenem belőle.

Láthatod a betűket, elforgattam és egybeforrasztottam. Érdemes többször próbálkozni és dolgozz azzal, ami a legjobban tetszik. Ha kicsit művészibb a beállítottságod, akkor díszítheted is, de ne vidd túlzásba. A kulcs, hogy egyszerűsítsd ezeket a betűket és minél elvontabb legyen. 20- 60 skicc is készülhet, mire meglesz az igazi. Minél elvontabbnak kell lennie, de hogy megértsd az egész folyamatot, nem vittem el odáig, hogy ne ismerd fel a betűket.

A végső szimbólumot hagyhatod a papíron, de fel is festheted valahová vagy megformázhatod agyagon, kihímezheted, szóval felhasználhatod bárhol. Igen a gyertyába is karcolhatod, miközben a varázslatot végzed.

Most hatalmat kell adni a jelnek. Mindenki másképp csinálja. Fájdalom, eksztázis vagy mély gondolatmentes meditáció, melyben a jelképre fókuszálsz hasznos. A fájdalom persze nem az önkínzásra utal, egyszerűen egy kisebb tűszúrás vagy a gyertya felett tartott kéz megteszi. Utóbbit persze csak pár pillanatig, nem sérülés kell, csak a figyelmeztető fájdalom. Az eksztázis pedig az orgazmus vagy hasonló erőteljes élmény. Ugye mondanom se kell, hogy a mágia nem olyan kezébe való, aki meglepődik, hogy a szexualitás vagy a fájdalom is ide tartozhat.

Szóval, fogom a papírt a jelképpel és magam elé rakom. Pár pillanatra a láng fölé teszem a kezem, majd a fájdalmat érezve a jelkép is feltöltődik. Fontos, hogy koncentrálj a jelképre a fájdalom közben (vagy a többi módszer közben), minimum fejben, de könnyebb, ha előtted van papíron (vagy az említett felületeken). Fájdalom vagy eksztázis közben megkapod a tiszta fókusz képességét, s nem figyelsz másra. Ezért is használjuk őket eszközként. S újra elmondom, hogy nem a sérülésre hajtunk, tehát időben vedd el a kezed.

Ha fel van töltve a szigillum, el kezd működni is. Innentől válnak el a vélemények is. Egyesek azt mondják, hogy ilyenkor el kell pusztítani a jelképet. Mások még elvontabbá teszik a jelképüket, hogy már ne is emlékezzenek rá mi volt az eredeti. Döntsd el, melyiket szeretnéd.

A szigillum a te varázserődet indítja be, mindenki egyénileg végzi a szigillum rajzolást, mert a saját szigillumod csak magadnak működik. Dolgozhatsz vele más érdekében, de nem rajzolhatsz szigillumot másnak, hogy aztán õ varázsoljon vele. Ez nem így megy.