Elűzés és megkötés

Hozzávalók:

Ez a varázslat olyan ember ellen való, aki ártó varázslatot használ ellened és szerelmed ellen. Manapság ez egyre gyakoribb, így érdemes ezt is leírni. Három napra van szükséged, hogy az egészet végig vidd. Fogyó hold alatt végezd. Sok minden kell hozzá, de azt hiszem a cél sem egyszerű.

Mind a három nap ugyanezeket kell elvégezned.

Gyújtsd meg a szenet. Vegyél egy meleg fürdőt, s a só egyharmadát tedd bele fürdővizedbe néhány csepp olaj társaságában. Tedd az ónixot a vízbe. Engedd, hogy minden negatív gondolat és energia a vízbe áramoljon. Mikor a víz langyos, húzd ki a dugót és lásd, ahogy a negatív energia fekete felhőként sodródik le az örvényben.

A fürdőd után helyezd az ónixot a többi hozzávalóhoz. Tegyél a növényekből a felhevített szénre, s tegyél kicsit magadra is az olajból. Tartsd a barna gyertyát a jobb kezedben, s engedd, hogy a negatív gondolataid a gyertyába áramoljanak. Kend be a gyertyát alulról felfelé az olajjal, miközben a negatív energiák továbbra is utat nyernek a gyertyába.

Írd le a nevét egy papírra és azt, hogy mit szeretnél, mikor eltűnik az életedből. Például: Ha végre eltűnik az életünkből, én és a szerelemem nem leszünk többé a hatása alatt és végre nyugtunk lesz. Legyél precíz, alaposan gondold át, mit kívánsz, ez komoly munka.

Terítsd ki a fekete anyagot és a zsinórt, tedd a papírt a textilre (és a képet, ha van) és tedd a barna gyertyát a tetejére. Hagyd, hogy a füstölő füstje körbevegyen. Lélegez mélyeket. Tudd, hogy végre meglesz a lehetőséged, hogy ezt a személyt eltüntesd az életedből. 

Fogd a kezedben a gyertyát, s mondd a következőket, hogy létrehozd az energiát:

Bűbájod ma éjjel megtörik,

Bennünk nincs már félelem s tövis.

Parancsolom, hogy most menj el,

Mert életünkben neked már nincs hely.

Kántáld, míg nem érzed, hogy elég energiát hoztál létre, majd vizualizáld, ahogy mind a gyertyába távozik. Gyújtsd meg. Képzeld el az életedet nélküle, befolyása nélkül és boldogan, kiteljesedve. Lásd az életeteket békésnek.

Fogd a fekete gyertyát és karcold bele a nevét. Megint alulról felfelé kend fel a gyertyát az olajjal. Tekerd rá a vörös fonalat a gyertyára. Mikor elértél a tetejére, kösd meg hét csomóval. Tartsd a gyertyát a kezedben, mikor a következőt mondod:

Megkötlek téged, tehetetlen vagy,

Az erőd immáron gyorsan elhagy.

Nem fog működni bármit is teszel,

Varázsod energiát tőled vesz el.

Újra fogd ezt az energiát, amit felidéztél és töltsd mindet a gyertyába. Lásd, ahogyan meg van kötve és képtelen bármit is ellenetek tenni. Tényleg képzeld el, minél több energiát fektetsz bele annál jobb.

Most kend fel a narancs gyertyát. Gyűjtsd meg. Most fogd a fekete anyagot és tekerd a papír (és kép) köré. Tegyél rá pár cseppet a fekete gyertya viaszából, hogy lepecsételd. Mondd a következőt:

Megvakítalak téged, nem láthatsz,

Világod oly fekete, hogy nem árthatsz.

Biztonságban vagyunk, s te elvesztél,

Elűzött világtalan, hozzánk már nem fér.

Átkod miatt kaptad jutalmad,

Életed legyen ugyanilyen borzalmas

Karcold bele a neved és a szerelmed nevét a fehér gyertyába úgy, hogy nevetek betűi érintkezzenek. Kend fel megint a gyertyát, s tartsd a kezedben:

Biztonságban vagyunk, nem árt a báj,

Nem használ ellenünk se varázslat, se bűbáj.

Minden szavad ellened fordul,

Se barát se rokon érted nem mozdul.

Védve vagyunk, míg a világ világ,

Gonosz szavad süket fülekre talál.

Csukd be a szemed és töltsd fel az energiával, amit létrehoztál most, majd gyújtsd meg a gyertyát. Most képzeld el, ahogy te és a szerelmed nyugodtan éltek, nincs aki ellenetek dolgozna.

Köszönd meg az isteneknek (vagy akihez tartozol), s hagyd leégni a gyertyákat.

Három napig csináld, majd minden visszamaradt viaszt, papírt, a követ, a lepecsételt, bekötött képet és a füstölő hamvait egy másik fekete anyagba tekerd be és hét csomóval kösd le egy zsinórral. Minden csomónál mondd: "Ezzel a varázslattal végleg elűzlek, többet nem árthatsz!" Temesd el a "csomagot" egy olyan helyre, ahol nem fedezik fel.