Szív megnyitása

Hozzávalók:

Természetesen nem szó szerint kell érteni a varázslat nevét, egyszerűen arra utal, hogy két eltávolodott szerelmest összehozzunk.

Megnyissuk szívünket a másik felé, empátiával fogjunk neki a problémának és ne haraggal, önfejűséggel vagy keserűséggel. 

A varázslatot kívülálló is elvégezheti, de azért gondoljátok át, mennyire akartok beleavatkozni a másik kapcsolatába.

A szigillumot én készítettem egy kedves olvasó problémájára. 

A szigillum önállóan is működik, de kiegészítem a teendőkkel, ha úgy tetszik javaslattal, hogy hogyan csináld, hisz az mindig kérdés tárgya.

Gyújtsd meg a gyertyát.

Fogj két papír vagy bőrdarabot, rajzold fel mindkettőre a képen látható szigillumot. A két szívbe, külön-külön oldalra írd be a felek kezdőbetűit. Teljesen mindegy melyik oldalon ki szerepel.

Ahogy rajzolod, vizualizáld a két felet, ahogy beszélnek egymással, nyugalommal, megértéssel, őszinteséggel. Vetítsd ki a szigillumra a képet, az érzéseket. Töltsd fel vele.

Fogd a kezedbe a papírokat és meditálj a képen. Érezd ahogy a szigillum ezt a képet jelképezi és elindítja a megvalósulását.

Az egyik papírt/bőrt hagyd az oltáradon, míg a másikat rejtsd el a varázslat céljainak lakhelyénél. Minél közelebb, annál jobb.

Opcionális egy csepp vér hozzáadása mindkét papírhoz, illetve 7 napos gyertya égetése és meditálás a szigillumon.