Szerecsendió talizmán

Hozzávalók:

Mágnes olaj készítése

Az üvegbe beledobjuk a mágnest, hozzá a reszeléket/port, hogy aktiváljuk a vonzást, majd olajat öntünk rá és hagyjuk állni egy éjszakán át elzárt, sötét helyen. Néhányan 3-9 napot várnak mielőtt használni kezdik. Az olajat felkenhetitek gyertyára is.

Az alábbi talizmán a Santería hagyományából ered. Szerencse vonzására használják. A mágnes olaj nem lehet mindenkinek ismerős. Ez a vonzás érdekében van. 

Adott varázslathoz, pl. szerencsevonzás, egészségvonzás, szerelemvonzás, stb. Egy alapolaj/bázisolaj, melyhez társítunk, önmagában nem igazán használjuk. 

Fúrj egy kis lyukat a szerecsendióba, elég nagy legyen a nyílás, hogy odaférjen a szemcseppentő vagy a fecskendő. Ne fúrd át teljesen, odáig fúrd, mígnem érzed, hogy egy kicsit mintha megpattanna valami benne. Akkor elérted a közepét. 

Fogj egy kis tálkát és önts bele egy kisebb adag ezüstport. 

Önts rá egy kis adag mágnes olajat (mágnes ne hulljon ki az üvegből). 

Keverd jól össze az óramutató járásával megegyező irányban. Egy kis adag olajat szívj fel a cseppentővel vagy a fecskendővel, s a dió nyílásához nyomva töltsd bele. Kicsi kifolyik, de igyekezd teljesen légmentesen beletölteni.

Óvatosan töröld le a kifolyt cseppeket, majd a használt gyertya viaszával zárd le a nyílást. (Cseppents rá egy keveset a nyílásra az égő gyertyáról). Hordd magadnál, hogy szerencsét hozzon.