Nyugtalan lélek megidézése

Hozzávalók:

A nyugtalan lélek vándorol a világok között, de legtöbbjük az alvilág sötétebb részeiben keresendő. A lelket ellenségeid, rosszakaróid után küldheted, de figyelmeztetlek, hogy ez a rítus inkább a haladóknak való. Nem beszélve arról, hogy ez egy nagyon erős átok, összetevői szerencsére nehezebben beszerezhetők, így remélhetőleg nem is fogja mindenki kipróbálni. A nyugtalan lelkek mindegyike más, néhányuk segítőkészebb, mások haragosak, nehezen kezelhetők, ezért is csak alapos megfontolás után vághatsz ebbe a varázslatba.

Nyugtalanság olaj

A rítust az otthonodon kívül végezd, mert néhány nyugtalan lélek előszeretettel ragad annak végrehajtójára is, kínozva őt is, nem csak a varázslat célpontját. Ha félsz, hogy követnek hazáig, vágj át folyó víz (patak, folyó, stb) felett mielőtt hazatérsz. 

A legjobb, ha olyan tárgyat szerzel, ami hordozza a személy vagy személyek energiáját, tehát személyes tárgy, fénykép, aláírás vagy hasonló dolog legyen. Kend fel a gyertyát a nyugtalanság olajjal. 

Gyújtsd meg a gyertyát, s helyezd a tárgyra, mely a személyt képviseli (vagy helyezd mellé). A védelmező tárgyat fogd a jobb kezedbe. Idézd meg a lelket a következővel: 

Ó nyugtalan lélek,

Aki az Alvilág sötét bugyraiban vándorol, s nem éri el a napfényes mezőket,

Halld meg, halld hát meg.

Parancsolom, hogy ragadd meg XY öt érzékét,

Ne engedj neki békét, sem ülve, sem állva, sem ébren, se álmában.

Nyomd el és kínozd őt sötétséggel és kétségbeeséssel.

Megátkozlak XY,

Futni fogsz, míg meg nem halsz,

Ahogy a sötétség fut a fény elől.

Ahogy leég a gyertyád, képzeld el, hogy mit kívánsz a varázslatod célpontjának és küldd el a lelket a céljával. 

Ha leégett a gyertya, a varázslat eszközeinek maradékát temesd el minél távolabb otthonodtól. Ha temetőben végezted, ideális helyen temetheted el.

Amint kész vagy ne is nézz vissza. Vegyél egy tisztító fürdőt tengeri sóval és levendula vagy rozmaring olajjal.