Magabiztosság varázslat

Hozzávalók:

Az a varázslat arra az esetre készült, mikor valamilyen esetben ki kell állnunk magunkért, vagy nagyobb tömeg elé kell állnunk. 

A szigillum működik a zsák nélkül is, önmagában, szimbólumként, de ha egy kis kiegészítő ráadás kell, vagy hosszabb távra szeretnénk létrehozni, akkor ajánlott zsák formában elkészíteni. Az előkészületek mindkét formájában ugyanazok: 

Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a papír/bőrdarabodat, rajzold fel a szigillumot, miközben vizualizálod a helyzetet, ahol a magabiztosság szükséges. 

Tartsd a kezedben a papírt, míg vizualizálsz, érezd, hogy az energia a kezedből feltölti a szigillumot. 

Tedd az oltáradra egy estére a papírt és hagyd leégni a gyertyát. Tedd mellé a gyömbért, a piritet. Vidd magaddal a papírt, mikor szükséged lesz rá, vagy rajzold fel a szigillumot magadra. Zsákformában ugyanúgy hajtsd végre a fentieket, de a zsákba tedd bele a papírt a gyömbérrel és a pirittel együtt. 

Ez esetben hagyj egy másik papír/bőrdarabot a szigillummal az oltáradon. Opcionálisan vérehulló fecskefű is lehet mellé mind a zsák, mind az oltár verzióban. Füstölőként a cédrus ajánlott. Egy csepp vér is személyesebbé teszi a varázslatot.