Miért nem sikerül a varázslat?

Ezer és egy oka van ennek. De mivel elég gyakori kérdés, ezért ideje lesz összefoglalnom.

Számos faktor van egy varázslat sikertelensége vagy sikeressége esetén. Ilyenek például az akaraterő, vizualizáció, Hold vagy bolygó befolyása, mágikus megfelelések, csak hogy néhányat említsek.

Ha rosszul működik a varázslatod, ha az energia nem túl erős, ha az időzítés rossz, ha valami más erősebb erő dolgozik (például más boszorkány/varázsló ellenvarázslata) ellened, elég esélyes, hogy a varázsmunkád elbukik, vagy minimum meggyengül/késlekedik.

És természetesen nem minden varázslat működik mindenkinek ugyanúgy. Van, aki bizonyos varázslatokban jobb, van, aki szintén másokban. Általában jól át kell gondolni a varázslatot, megtekinteni minden opciót, hogy a mágikus energiák kiválóak legyenek a varázshasználó és a varázslat között.

Néhány varázslat jobban működik másoknál, s ha több energiát is fektetsz egy varázslatba, akkor nagyobb esélyed lesz a sikerre. Tehát, ha a mágikus munkád bármilyen személyes ügyet tartalmazna, amely iránt erős érzelmeket táplálsz, jobb, ha te dolgozol, s nem más a cél érdekében, mert más varázsló/boszorkány nem tudja ugyanazt az erőt hozzákötni, nincs meg az a személyes érzelmi erő mögötte.

Emlékezz arra, hogy mások varázslataiban erő lakozik, a személyes energiáik ott lapulnak a szavakban, ötleteikben. Néha kompatibilis vagy ezekkel, néha csak energiát von el tőled. Néha negatív energia lesz csak az eredmény.

Ha nem is sikerül a varázslat, meg kell fontolnod azt is, ahogy fent említettem, hogy erősebb dolgok dolgoznak annál, hogy te megvalósíthasd a célod.

Van úgy, hogy az Istenek úgy gondolják, nem ez a megfelelő alkalom. Vagy éppen a varázslat sikertelenségével számodra akarnak tanítani valamit. Van, hogy valami más entitás szól közbe, ezt magadnak kell kivizsgálnod, s ha lehet elűznöd.

El is ronthatod a varázslatot, hisz sok tényező függ a sikeressége. Következőleg pontosabban kell fogalmaznod, jobb időt kell választanod, jobban követni az összetevőket, jobban koncentrálni a célodra.

Nem kell elkeseredni egy-egy kudarc után. Hisz túl egyszerű lenne, ha minden varázslatunk sikerülni. Nem tanulnák semmit, s bárki kénye-kedvére játszhatna akár velünk is.