Harmónia üveg

Hozzávalók:

A következő receptet évekkel ezelőtt egy jó barátom ajánlotta, s noha némileg modern találmány, mégis nagyon jól működik az otthonokban. Nem csak a családi békéért, hanem önmagunk egyensúlyáért is meg kell küzdenünk. A nehéz időkben jól jöhet egy kis plusz, ami akár hosszú éveken át harmóniát hoz. Fogd az üvegedet, s töltsd meg a feléig vízzel. Csepegtess bele kék festéket, tőled függ mennyire mély legyen az a kék. Keverd össze. Lassan, nagyon lassan öntsd bele az üvegbe az olajat, hogy megtöltse a maradék üveget. Zárd le jó erősen.

Ha nyugalomra van szükséged, csak rázd meg, s figyeld ahogy kettéválik a víz és az olaj. Eltartható akár évekig, de az olaj később fehéres lesz, s lassabban válik el a víztől. Ha nagyon zavaros lesz, melegítsd fel a sütődet, s tedd be pár pillanatra az üvegedet. Ne sokra, mert megrepedhet az üveg.

Gyönyörűen mutat, a kék szín pedig már látványában is megnyugtatja az embert. Ha szeretnéd, tedd ki kicsit a napra, hogy feltöltődjön energiával. Nagyon sokat segít akár az otthonodban, akár az oltárodon hagyod.

Meghozza a kívánt egyensúlyt, s varázslatok alkalmával is használhatsz ilyen üvegeket, kis méretben is, ha a varázslat egyensúlyt, egyenlőséget kíván.