Vérmágia

Erőteljes dolog az emberi hemoglobin, mind fizikailag, életadó anyag és tapintható eszköz a szellemi munkálatokra. Majdnem mindegyik vallás emeli ki a vért a rítusaikban ("Ez Krisztus vére" a keresztény eucharistáknál, például), de sajnálatosan, a paleo-pogányoknak van a legszörnyűbb történeteik a rituális véráldozatokról - részben a rossz kapcsolatoknak a keresztény templomokkal, és részben kellemetlen tényeknek köszönhetően. A fő probléma a vérhasználatával a mágiában, hogy majdnem mindig nagy mennyiséget használunk, és ez kellemetlen dolgokat eredményez. A vér bámulatosan erős dolog, és úgy látszik a korai papok a következő teória alapján dolgoztak: "ha egy kicsi jó, egy nagyobb jobb". Nem volt igazuk. A vér, ha a megfelelő szavakkal, rituálékkal, növényekkel és a helyes holdfázissal használjuk, kétségtelenül a egy kis lóerőt a műveleteknek, de ha egy olyan ember ellen használjuk, aki minden bizonnyal tiltakozik, vagy tiltakozna a dolog iránt, a dolgok kiszaladhatnak a kezeink közül. De ahogy az emberek vonzódtak a pogánysághoz és a papok vonzódtak az erőhöz, az Istenek és Istennők vonzódnak a vérhez. Ekképpen a véráldozatok szenvedéllyé váltak és egy hatalmas, mágikus eszköz lett, amit egy szörnyű, eltorzult módon használtak. A neopogányok, hála nekik, a politikailag motivált aspektusai mögé néztek a véráldozatoknak, és a nyilvánosság elé tárták, sőt küzdöttek az igazságért. Számos alkalom van, mikor egy csepp vér hihetetlenül fontos lehet, hogy megmentsünk egy életet. A legfontosabb amit tudni kell a vérről a mágiában - A te vérednek kell lenni, amit használsz! A személy, aki a varázslatokkal dolgozik, ceremóniát ad elő vagy bűbájt készít, az hordozza az erőt. Neki van a legerősebb vére, és nem kell félnie, hogy néhány cseppet ejtsen. Senki vére sem oly effektív, mint a mágiával dolgozó személyé! Úgy gondolom, ez a pont kétségtelenül a legfontosabb dolog a rituális mágiában. Ha egy varázslatot jól akarsz csinálni, neked kell vért ejteni, még ha van is önkéntes. Természetesen, ha ez egy nagy, fontos varázslat, amely több erőt kíván, mint az egyedüli idézés, ezért csoportban dolgozol, a kovennek vagy körnek egyenlően kell dolgoznia és ugyanannyi vért kell ejtenie, de ez önkéntes alapon működjön, ha valaki nem ért egyet és nem akar adni, akkor a varázslat nem működik.

Mennyi vért?

Mint a legtöbb dolog a metafizikában, a vér egy hihetetlenül erős szimbólum, és egy kicsi egy hosszú utat tesz. A kis fájdalom és a testfolyadékok egy kis egysége nagy változást, hatalmas erőket hoz, figyelni kell hogy nehogy visszarúgjon és el kell engedni a vérerejét, hogy megtegye a dolgát. A vérmágiát kontrollálni kell, koncentrálni kell és az erőt a vérbe kell irányítani.

Tehát néhány csepp bizonyosan elég bármilyen elképzelhető rituáléhoz - legalábbis ha azok pozitív eredményében reménykedünk.

Mikor használjunk vért?

Újra érdemes elmondani, hogy a vér nagyon komoly dolog! A legóvatosabb varázshasználók hezitálnak, mikor vért használnak e világi hasznokért cserébe (senki se álmodjon a lottó nyereményről). Közmegegyezés szerint, a vér csak az élő teremtmények megóvása érdekében, életük, egészségük biztonságáért használható. Ez nem azt jelenti, hogy nem védhetsz meg bárkit egy bosszantó, de ártalmatlan kollégától vagy főnöktől. Számos módszere van a védelemnek és ha ezek nem működnek a földi dolgoknál, talán a karma okolható érte.

A vér

A vér tart fenn téged, ezért élsz, ezért vagy egészséges, nem egy virágzó és erőteljes dolog. A vér elementáris és alap, az alap dolgokhoz használhatod, melyek nem foglalják magukba a pénzt vagy a presztízst.

El kell mondani, hogy még a legerősebb mágia sem óv meg senki önmagától - csak a hanyagság, ostobaság vagy mások rosszakarat elleni védelemként működik, vagy az elemekhez intézet kérésként. A vér a legerősebb dolog, amit ismerünk, de nem tud a bűbájhordozó hülyeségén, alkalmatlanságán vagy öngyilkos hajlamán túl tenni. Például egy vérbűbáj nem védi meg a részeg sofőrt. De az garantált, hogy a sofõr nem felejti el, hogy mi a kuplung, mi a fék mely megvédi a további láncreakciótól (a vérmágia csökkenti az alkohol bevitel mennyiségét, amivel megvéd, de azt mondják Bacchus amúgy is figyel a sajátjaira).

A vér egyszerűen egy hozzávaló, mely kiválóan működik a mágiában, rituálékban és varázslatokban melyeket használsz. Minden, ami szükséges a tisztelet és annak a hatalmas erőnek az elismerése, amit önmagában hordoz. Megtaláltam hogyan illeszthetem be a varázslatomba, egyszerűen néhány szóval:

Legyen ez az egyetlen fájdalom, az egyetlen vércsepp mely lehull.

Kielégítően működik. Ha valakid baj éri, vagy egyszerűen attól akarod megvédeni, használd.

Olyan személyre ne alkalmazd a bűbájt, a mágiát vagy varázslatot, aki nem egyezett bele. Soha, soha ne alkalmazz vérmágiát a célzott személy teljes tudás és beleegyezése nélkül. Máskülönben beleavatkozol az elveibe vagy karmájába és több kárt okoz, mint segítséget. Ezenfelül, ez egy kiváló alkalom arra, hogy azt tanácsoljam, ne kever a véred más vérével (a transzfúzió nem mágia és nem számít). Túl gyakran, a kapcsolatok tönkremennek, de te ott vagy és még mindig kötődsz ahhoz a személyhez. Nem tudod visszavonni, de ha egy kézkötő, házasság vagy egybekelés esete forog fenn, légy biztos benne, hogy ha a szerelem elmúlik, ahhoz az emberhez barátként is kötődni fogsz. A vérkötés örökre tart.

Egyéb - a vérmágiához szükséges a célszemély együttműködése. Magyarázat: az Istennők és Istenek azoknak segítenek, akik segítenek magukon, tehát nem fordulnak minden apróságért hozzájuk. Ne pazarolj el egy vérbűbájt egy öngyilkos személyre vagy egy hitetlenre, tesztelni próbálja hogy egy szembejövő vonattal szemben vajon hat-e a varázslat. És ne kérj túl gyakran, nem túl hatásos az eredmény. A mondataid mindig legyenek egyszerűek: "Legyen ez az egyetlen fájdalom, az egyetlen vércsepp mely lehull és szerettemet óvd meg a fagyástól és hipotermiától.", például, ha a szeretted épp most készül megmászni a Mt. McKinley-t. Ne írj hosszú listát minden lehetséges bajról, hígítja a bűbáj hatékonyságát és untatja az istennőket és isteneket.

A vérmágia nagyon hatásos az élő dolgokon, embereken, familiárisokon, fákon és a Földön (kis területeken). Egy bűbáj életenként, különben az erő túl híg lesz. A vérbűbájok az élettelen tárgyakon jó védelem, de az életteleneket nem lehet úgy segíteni vele, mint az élő teremtményeket.