Telekinézis

Írta: Salem

Rendkívül sok levél érkezik a témában, s úgyis terveztem egy ilyen cikket, tehát bele is kezdünk.

Néhányan közületek tárgyakat kíván lebegtetni, sokan pedig még a mozgatással is megelégszenek. Azt kell, hogy mondjam lebegtetést még életemben nem láttam élő embertől. Volt, hogy hallottam, volt, aki azt állította magáról, de mind vakvágány volt. Ám a tárgyak mozgatását el lehet kezdeni sokunk sikeresen végre is hajtotta és ma is gyakorolja.

(Ugyebár a telekinézisről nem kell beszélnem, hogy micsoda, hisz ma már azért mindenki tudja. )

Többféle eszközzel állhatunk neki a gyakorlásnak, íme, a legkönnyebb és legelterjedtebb változata. Ha mozgatását élőben akarod látni, keress rá Youtube-on arra a szóra, hogy: psi wheel.

A pszi-kerék készítése

A kerék

1. Fogj egy négyzet alakú papírlapot (vagy egy alufóliát). Bármi jó, akár egy jegyzettömb papír lapja is, de ne legyen nagyobb kb. 10x10 cm-nél.

2. Hajtsd meg a kép szerint, hogy háromszöget kapj.

3. Majd nyisd szét és a másik irányban hajtsd meg ugyanígy. A hajtás ugyanazon az oldalon legyen.

4. Most egy X-nek kell lenni a papírlapodon.

5. Fordítsd meg a lapot.

6. Hajtsd félbe a lapot.

7. Nyisd szét majd a másik felét is hajtsd be.

8. Most ezen az oldalon egy meg (+) jelnek kell lenni.

9. Ha jól csináltad így fog kinézni a lapod.

10. Most fogj egy tűt vagy egy fogpiszkálót. Szúrd bele egyenesen egy gyurmába, radírba, vagy bármilyen alapba, ami megtartja. Az ernyõ lehet kicsit nyitottabb is, mint a képen.

A mozgatás

  • Számos módszert leírnak, hogy hogyan is mozgasd. Én a legegyszerűbbet írom le.

  • Ülj le a kerékkel szemben. Viszonylag közel, de olyan távol, hogy a lélegzeted ne mozgassa. Figyelj arra is, hogy ne legyen körülötted semmilyen melegítő test vagy ventilátor.

  • Lélegezz és relaxálj. Érezd, ahogy az energia áramlik benned. Engedd át magad az érzésnek. Mindenki másként érzi, van, akinek olyan mintha egy folyóban feküdne, másnak mintha egy elektromágneses mezőben ragadt volna.

  • Figyelj a kerékre. Érezd, vizsgáld meg és koncentrálj rá. De ne érintsd meg. Gondolatban érezni fogod anyagát, a papír érintését.

  • Ha már tökéletesen érzed a kereket és lassan eggyé válsz vele, gondolj az irányra, amerre mozgatni szeretnéd a kereket. NE próbáld meg mozgatni. Ne próbáld meg mentálisan ellökni vagy mozgatni. Ez így nem fog működni.

  • Ekkor gondolatban kérd meg a kereket, hogy forogjon. Tudom, bután hangzik, de próbáld meg.

  • Ekkor a kerék mozogni kezd.

Egyéb tanácsok és tapasztalatok

Ne várj rögtön csodát, van, akinek napokba telik egyszer is megmozdítania, van, akinek hetekbe. De az általános eredmény pár nap után látható. Lehet nem fog rögtön pörögni, csak elmozdul egy kicsit.

A kicsi billegés még nem eredmény, próbálkozz tovább.

A kezed ne használd, néhányan ajánlják, de ha csak az elméd használod, később jobban fog menni.