Találkozás a szellemi vezetővel

A legegyszerűbb meditáció. Öröm találkozni a szellemi vezetőddel. Nem kell feltétlenül egy nagy indián törzsfőre gondolni. Ismerek olyat, kinek egy kislány a vezetője. A szellemi vezetőd is megmutathatja a totemed, de akár egymás után is megismerheted a totemed és a vezetőd is. A szellemi társaid, a vezető, a totem(ek is akár), a sárkánytársak, a mágikus lények (igen akár egy griff vagy egy kiméra is melléd szegődhet) mindig veled vannak. Sok médium a szellemi vezetőin át beszélget a kísértetekkel, vagy a támogatásukkal nyer erőt.

Teljes nyugalomban, s mély lazításban. Füstölő vagy olaj elfogadott. Akár zenét is betehetsz a lejátszóba.

Kezdjük az elején. Képzelj el egy hatalmas szirtet, melyről láthatod a felhőket. Ott állsz a szirten és körbenézhetsz a kék égen úszó fehér gombolyagokon. Képzeld el ahogy alattad valamiféle szárnyas szerkezet vagy lény megjelenik, de akár te is átváltozhatsz szárnyakkal rendelkező teremtménnyé. Szállj fel teljesen a felhőkig, repülj míg nem találsz egy olyan felhőt, mely elég nagy és vastag ahhoz hogy leszállj. Állj meg rajta és változz vissza, vagy szállj le/ki a repülő hátasodról/szerkezetből. Ekkor képzelj el egy házat mely a felhőkön áll. Bárhogy kinézhet az apró viskótól a hatalmas kastélyig. Nézd meg jól hogy néz ki. Menj el az ajtajáig. Kopogj be. Ekkor kinyitja valaki. A szellemi vezetőd.

Tölts el egy kis időt a házban. Lehet hogy fura dolgokat kér. Játssz vagy beszélgess vele. Bármit. Nézd meg hogy néz ki. A vezetőd lehet lány, fiú vagy akár semleges is. A kis gyermektől az öreg aggastyánig. Ha végeztél menj vissza az úton, s valószínűleg ő is veled jön a szirtre.

A fent említett ismerős, kinek egy kislány a vezetője a következőt mondta:

"Vastag szőke, göndör haja volt, mely csak leomlott a fülére. A szemei sötétek. Megragadta a kezem, s végigráncigált az egész házon hogy játszunk a babákkal. Ezután megkérdezett, hogy kérek-e teát, majd öntött egy keveset valami műanyag dologba, amely nem tudott sokat tárolni. Rövidesen megkérdezett, hogy nem akarok-e lezuhanyozni, én elfogadtam. Mikor a zuhany alatt álltam, kinyitotta és elkiáltotta magát "Hello!". Ezután felöltöztem, menni kellett hisz elkezdett esni. Visszatértem a szokásos útra, átváltoztam, s ő felugrott a hátamra. Visszatértünk a szirtre. A kislány egyébként néha nagyon idegesítő."