Sárkányok: Találkozás, hívás és a kör

Találkozás a sárkányoddal

Ez első dolog, amit tenned kell, hogy teremtsd meg az atmoszférát, amely vonzza a sárkányokat. A következő dolog, hogy nézz magadra és kérdezd meg, hogy valóban készen állsz-e. Tudod, mit kíván egy sárkánnyal dolgozni? Ők, nem egy olyan erő, amelyet irányíthatsz, vagy manipulálhatsz. Oly teremtmények, melyek idősebbek és bölcsebbek nálunk, és ha át akarsz hajtani rajtuk, nem lesznek boldogak. Komoly embert igényel, aki ápolja a barátságot és a kapcsolatot, nem olyan, aki pusztán erőt akar. A munka a sárkányokkal azt kívánja, hogy bizalmukat és barátságukat birtokold, ez mutatja, hogy érdemes vagy rá. Ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lenned. A sárkányok tudják, hogy az emberek nem tökéletesek, ahogy a világ sem ahol élünk. De, ha egy kis figyelmet szentelünk neki, és tesszük, amit kell, nagyon jó barátokat találsz. Úgy üdvözölheti a legjobban őket, hogy szantálfa füstölőt gyújtunk, mert a szantálfa minden sárkány füstölője, mint a sárkányvér. Ezután, hunyd le a szemed és gondolj rá, vagy mondd: "Hívom a mi és más síkok sárkányait ezzel a füstölő ajándékkal, hogy átnyújtsam barátságomat és társaságomat." Ezután mondd azt, amit el akarsz mondani. Van más módja is, például az asztrálutazás vagy a meditáció, de más rituálék is vannak. Ne tegyél olyan ígéreteket, melyet nem tudsz betartani. Céljaid legyenek tiszták, hogy a mágiában barátságot és társaságot kívánsz, és tudatják veled jelenlétüket. Tedd meg ezt néhány alkalommal, úgy gondolom körülbelül ötször, mielőtt éreznéd a jelenlétüket a szobában, vagy mielőtt elvégzed a rituálét. A sárkányok először talán ellenőriznek téged, mielőtt kapcsolatba lépnek vele. Próbálj meg olyan dátumokat keresni, amikor találkozhatsz a sárkányoddal anélkül, hogy zavarnának. Végezd el a rituálét, amikor tudod.

Jegyezd meg, légy barát és szerzel egy barátot.

Sárkányod hívása

Ez a sárkány hívása, de jelenlétüket erősen mutatják, tehát tudni fogod, hogy ott vannak. Ha használod ezt a hívást, bánj a sárkánnyal tisztelettel. Szentelj időt arra, hogy megismerd őket, mielőtt megkéred, hogy segítsenek. Noha a legtöbb sárkány segítőkész és jóindulatú, temperamentumuk nagyon érzékeny, bánj velük tisztelettel.

Végezd délelőtt vagy növekvő hold idején, hogy növeld a mágiát, vagy telihold idején, mikor a legerősebb; mikor fogyó hold idején végzed, a varázslat csökken, újholddal a legerősebb. Használd a bolygók találkozását minden rituáléban. Szükséged lesz egy pentákulumra, sárkánypentákulumra, vizes kehelyre, friss vízzel tele, egy tál sóra, boros pohárra, fekete (bal) és fehér (jobb) oltár gyertyákra, kardra, pálcára, füstölőtartóra, füstölőkre - sárkányvér és fekete üröm -, harang vagy gong, varázsbot, papír és toll hogy leírjuk az üzeneteket.

Használd az alap sárkány rituálét, ahová beillesztheted a varázsmunkákat. Fogd a kardot a kibocsátó kezedbe, a varázsbotot a másikba. Állj az oltár felé fordulva és koppants a botoddal hármat a földön, míg a kard a sárkánypentákulumra mutat.

Mondd olyan hangon, hogy a testedet is átjárja:

"Gyere Draconis! Mindent elemésztő leheleteddel, hívlak téged.

(dobbants hármat a bottal)

Átható tekinteteddel, hívlak téged.

(dobbants hármat a bottal)

Végtelen erőddel, hívlak téged.

(dobbants hármat a bottal)

Ősi bölcsességeddel és ravaszságoddal, hívlak téged.

(dobbants hármat a bottal)

Mágikus mélyeddel és koroddal, hívlak téged.

(dobbants hármat a bottal)

Gyere Draconis, hívásomra!"

Érezni fogod, ahogy az erő minden oldalról jön. Hallgass minden üzenetre, amit hallasz. Érezni fogod jelenlétét a hirtelen hőmérsékletváltozás, a bizsergő érzés és más dolgok által.

Egy sárkány kör idézése

Tegyél mindent a munkaterületre, mindent, amire szükséged van. Tegyél előkészületek, hogy ne zavarjanak. Ha csökkenő mágiát végzel, mindenhol ahol az órajárással egyező irányt mondanak, használj az órajárással ellentétes irányt. Tedd az oltárt keletre nézve. Ne zavarjanak, mikor a kört felveted. Hangszeres zene segíthet a hangulatban és elfedi a háttérzajokat.

Kezdd a rituálét keleten. A kibocsátó kezedben lévő karddal, "rajzolj" egy mágikus kört a földre, ahol dolgozol. Csináld úgy, hogy a földre mutatsz és lásd, ahogy lángok lövellnek ki belőle. Menj órajárással egyező irányban a körnél ezzel a lánggal; végezz ugyanúgy keleten.

Amíg rajzolod a kört, mondd:

A sárkányerővel ez a kör megpecsételt.

Menj vissza az oltárhoz. Mutass a sárkánypentákulumra (egy pentákulum sárkány motívummal körülvéve) és mondd:

Szellem Sárkányai, a legfőbb és legerősebb a sárkányok között, áldjátok meg ezt az oltárt tüzetekkel. Engedjetek eggyé válni a mágiában, Ó sárkányok dicső bölcsei.

Tedd a vizes kelyhet a pentákulumra. A pálcádat kibocsátó kezedben, körözz a kehely körül háromszor órajárással egyező irányba a pálcával és mondd:

Levegő, Tűz, Föld, teremtsetek erőt. Földek és tengerek Vize, tisztulj meg!

Tartsd a kelyhet magasra és mondd:

Draconis! Draconis! Draconis!

Hintsd szét könnyedén a vizet a körben, kezdd és végezd keleten. Tedd a sóval teli tálkát a pentákulumra. Körözz a pálcával körötte háromszor órajárásával megegyező irányban és mondd:

Víz, Levegő, Tűz, halljátok vágyamat. A föld és tengerek sója, tisztulj meg!

Hints szét néhány szem sót az oltár sarkaiban. Tedd most a füstölőtartót a pentákulumra. Újra háromszor körözz órajárással megegyező irányban a pálcával. Mondd:

Mágikus füstölő, füstölő lelke, ébreszd a sárkányokat, régtől kezdve. Megtisztítalak!

Gyújts meg egy kevés füstölőt. Vidd a tartót, és könnyedén érintsd meg a pentákulumot. Emeld fel az oltár fölé és mondd:

Draconis! Draconis! Draconis!

Ezután vidd órajárással megegyező irányba a körben, kezdd és végezd keleten. Ezután tedd vissza az oltárra. Térdelj az oltár elé mindkét kezedben a karddal. Vetítsd ki a sárkányok iránti szeretetedet és érdeklődésedet, amilyen erősen csak tudod. Folytasd ezt néhány percig.

Ezután emeld fel a kardot és mutass a sárkánypentákulumra és mondd:

"Nézzetek ide, Sárkányok és Sárkányok Uralkodói. Én (mágikus név) vagyok, egy mágus, ki keresi a sárkánymágiát. (A kard neve)-vel a kezemben belépek a sárkányok birodalmába. Nem a harc, hanem a tudás és az erő miatt. Üdvözöllek, Ó, ős és bölcs sárkányok, és várom áldásod és vezetésed!"

Tartsd a kardot kinyújtva, amíg nem érzed a sárkányok áldását. Ha az áldás folyamatos ereje csökkent, engedd lejjebb a kardot. Még mindig a kibocsátó kezedben tartott karddal, fogd a sárkánypentákulumot és menj keletre. Mutass a karddal a keleti pontra és tartsd a sárkánypentákulumot "arccal" kifelé. Rajzolj egy idéző pentagramot a karddal (Egy idéző pentagram olyan csillag melyet a csillag tetején kezdünk, és órajárással ellentétes irányban rajzolunk. Kezdd felül, húzd balra le, majd folytasd úgy, ahogy szoktad.). Mondd:

Sairys-től (széjr-issz), a keleti sárkányok uralkodójától, jő most a Levegő csodálatos ereje.

Érezd, ahogy a levegő ereje a testedbe lép. Ha a folyam megállt, menj délre. Tartsd megint a sárkánypentákulumot. Rajzolj egy idéző pentagramot, és mondd:

Fafnirtól, a déli sárkányok uralkodójától, jő most a tisztító Tűz ereje a sárkány szájából.

Érezd, ahogy a tűz ereje belép a testedbe. Menj nyugatra. Tartsd a pentákulumot fel és rajzolj egy pentagramot a kardoddal. Mondd:

Naelyan-tól (nél-jon), a nyugati sárkányok uralkodójától, jő a Víz ereje, háromszor áldott

Érezd a víz erejét. Menj északra. Tartsd fel a pentákulumot és rajzolj egy pentagramot, mondd:

Grael-től (grél), az északi sárkányok uralkodójától, a Föld ereje áramlik.

Érezd a föld erejét. Menj vissza az oltárhoz. Tedd le a kardot és a sárkánypentákulumot. Tedd a növényi füstölőt a tartóba.

A rituálé e pontján, illeszd be az alkalmas énekeket és varázslatokat, vagy a meditációt. Kiválóan alkalmas idő arra is, hogy tanácsot kérj a sárkányoktól. Hallgass meg és írj le mindent, amit hallasz.

Ha kész vagy a varázslatokra, dobbants a bottal háromszor és kántáld:

Köszönöm, ősi és bölcs sárkányok, sárkányai a Földnek és Tűznek, Vizeknek, Egeknek, hogy megosztottátok bölcsességeteket velem. Ahogy akarjuk, legyen úgy.

Mindig szólj úgy a sárkányokhoz, mint egyenlő felekhez és ne próbáld őket irányítani, vagy uralmad alá vonni. Tedd a boros kelyhet a pentákulumra. Körözz órajárással megegyező irányban a pálcával és mondd:

"Erő kupája, hatalom kupája, sárkánymágia, itt van ezen éjszakán."

Idd meg a bort (vagy almalevet, esetleg almabort), hagyj meg belőle egy valamennyit a sárkányoknak, hogy kiönthesd odakint, ha nem lehetséges, hagyd az oltáron legalább egy órára.

Az idő éppen megfelelő a sárkányokkal való társalgáshoz és a szabad formájú tánchoz. Hívd meg a sárkányokat, hogy osztozzanak a megemelkedett energiában és örömödben, mint mágiahasználó. Alkalmas idő, hogy a barátságotokat megerősítsétek.

Ahhoz hogy lezárd a rituálét, fogd a kardot a kibocsátó kezedbe és menj keletre. Rajzolj egy elűző pentagramot (hasonló az idézőhöz, de fentről jobbra le rajzolod). Mondd:

Távozzatok békével, kelet sárkányai. És térjetek vissza a rituálé órájában.

Menj délre, rajzold a pentagramot és mondd:

Távozzatok békével, dél sárkányai. És térjetek vissza a rituálé órájában.

Menj nyugatra, rajzold a pentagramot és mondd:

Távozzatok békével, nyugat sárkányai. És térjetek vissza a rituálé órájában.

Menj északra, rajzold a pentagramot és mondd:

Távozzatok békével, észak sárkányai. És térjetek vissza a rituálé órájában.

Menj vissza az oltárhoz. Emeld fel mindkét kezed, mondd:

Istenhozzád, Ó sárkányai a Tűznek, Víznek, Földnek és Levegőnek.

A mély erő és sárkány varázs által, a mágiánk együtt jól működhet.

Békében távozzatok.

Térjetek vissza még egyszer és tanítsatok mágiára és az ősi tudományokra.

Draconis! Draconis! Draconis!

Vágd el a kört hátrafelé kanyarodva a karddal a vezetővonal mentén. Oltsd el az oltár gyertyákat. Tisztítsd meg az oltárt minden eszköztől.