A sárkánytársak hívása

Írta: Tysha Dopson

Ha beszéltél már másokkal a sárkánymágiáról, értesülhettél már a sárkány társakról, őrzőkről, tanárokról vagy segítőkről. Ahhoz hogy gyakorold a sárkánymágiát nem szükséges egy társat is hívni, és nem is kell ez az ösvényt követni csak azért, mert még nincs egy sem. De sokan állítják, hogy a társak növelik az energiát, és általában boldogak, hogy csatlakoznak a rituálékhoz és tényleg kiváló egy sárkánymágus társa. Az ötlet, hogy legyen egy sárkány társam, nem is jutott eszembe addig, míg Kitana és Kira nem tűnt fel. Ők az én két társam és kísérnek engem mindenfelé. Noha én nem tettem semmit, hogy vonzzam őket, biztosítottak róla, hogy az embereknek mindig akad út, hogy meghívják őket életükbe. Azt is mondták, hogy számos sárkány várakozik az asztrális birodalmakban, akik szeretnének dolgozni az emberekkel vagy. El kell neked most mondanom, hogy nem erősködhetsz egy sárkánnyal, hogy támogasson téged, és nem is választhatod meg, hogy a társad hogyan nézzen ki, vagy milyen személyisége legyen. Amit tehetsz annyi csupán, hogy a sárkány(oka)t meghívod az életedbe, és jól érezzék magukat. A sárkányok választják ki, hogy ki az, akikkel dolgozni akar. Ha érdeklődésed kiterjed a sárkányokra és gyűjtöd a sárkány képeket, játékokat, szobrokat stb., esély lehet rá, hogy egy vagy két sárkány lődörög a szobád vagy házad körül.Róluk és rokonaikról készült képük mellett, felfedeztem, hogy ásványokat, kristályokat, füzéreket, harangokat és mindenféle csillogó fényes dolgot is szeretnek, amivel játszhatnak. Néhány sárkány egészen gyerekes természetűek, különösen a fiatalabbak. Nem akarom megsérteni a sárkányokat, de csodálatos módon tekintik az életet, és úgy gondolom, a világ szebb hely lenne, ha mi is néha gyerekesebbek lennénk és nem oly komolyak!

További módok, hogy vonzd őket például, hogy szeretetet sugározz, üdvözlő gondolatokat küldj, mikor sárkányokkal kapcsolatos dolgokkal foglalkozol (például eme cikket olvasod). Szörfölni az interneten sárkányos oldalakért, portalanítani a sárkány szobraidat, sárkányokról szóló könyvek és minden hasonló idején gyakorolhatod ezt a metódust. Emlékezz, nem csaphatod be a sárkányokat hamis gondolatok sugárzásával, mert átlátnak rajtad.

Egy sárkánytárs megidézése

Ez egy kisebb rituálé, amivel meghívhatod a sárkányokat az életedbe.

Válassz egy időt, mikor senki sem zavar, húzd ki a telefont, és ha lehetséges az ajtócsengőt is. Megzavarva lenni a rituálé közben nagyon idegesítő lehet és energiavesztést is okozhat.

Ülj le törökülésbe a földre, képzeld el, ahogy a stressz és az aggodalom a padlón (vagy ha a szabadban vagy a földön) át távozik. Mikor úgy érzed minden eltűnt a testedből, képzeld el hogy egy védőburok formálódik köréd. A legegyszerűbb mód hogy létrehozd ezt, képzelj el egy kis buborékot a mellkasod előtt és növeld, mígnem bevon téged. Nem biztos, hogy látni fogod a buborékot, főleg ha először használod, de ott lesz, hogy megvédjen.

A következő lépés a sárkány társul hívása. Mentálisan vetítsd ki a vágyat, hogy kapcsolatba lépj és összebarátkozz egy sárkánnyal. Légy magabiztos, de ne kiáltsd a célodat. Aztán gondolj rá vagy mondd ezt, vagy valami hasonlót: " (Név) vagyok, a sárkányok útján járok. Szeretettel, bizalommal és barátsággal hívlak életembe és otthonomba". Adj hozzá bármit, amit el szeretnél mondani és sugározz üdvözlő gondolatokat.

Ne vedd biztosra, hogy a társad azonnal érzet, eltarthat egy darabig, amíg nem úgy érzik, készen állsz rájuk. Ülj egy darabig, hogy megkérd őket, jelenlétüket jelezzék. Ha meg akarod őrizni a védőburkot magad körül, képzeld el, ahogy új erő száll belé, és a régi a földbe távozik. Ezután lassan felállhatsz és újra rendben lesz minden. Megismételheted a rituáléd addig, míg a sárkányokat nem érzed az életedben.