Démonok

Van egy hely, amelynek neve Démon Birodalom. Ez az a hely, ahol ezek a lények megteremtődtek és ahol laknak. Ha asztrálutazásra mész, megérted. A démon birodalom másik síkon van, mint a mi valóságunk. A démonok nem úgy néznek ki ahogy mi, és számos legendás leírás egy démonról tényleg meglehetősen közel van a valódi kinézetükhöz. Néhányuk, ha megidézzük őket képes látható formát ölteni a mi birodalmunkban. Sokuk nem. Néhányuk a megidézés után nem jelenik meg fizikailag, de érezhetjük a szagukat vagy egy érzést a levegőben, amikor manifesztálódnak.

Hogyan jöttek létre az ismeretlen. Senki sem tud létrehozni egyet sem, és ha hallottál egy gyakorlóról, aki megtette, tudd, hogy hazudott neked. És úgyszintén senki sem tud elpusztítani egy démont. Irányítani lehet vagy száműzni, és akár hosszú időre is száműzheted, de nem tudod elpusztítani.

A démonok alapvetően kezdetleges teremtmények. Általában egy területen munkálkodnak. Sokuk jó a rombolás változatos formáiban. Hogy az ellenség ne érezzen mást, mint hideget vagy fájdalmat. Sokuknak megvan az a képessége, hogy őrületet vagy rémálmokat küldjön valakire. Betegséget is okozhatnak. Képesek az elbűvölésre. Sokuk tud gyógyítani vagy védelmezni. Mindegyiküknek van valami célja.

Tudnod kell, hogy nem dolgoznak valami készségesen. Amikor hasonlóval dolgozol, az idézéskor erősnek kell lenned és nem szabad elveszteni a kontrollt. Mert ha gyengeséget mutatunk vagy alkalmat adunk rá, a démon rátámad arra, aki hívta és megpróbálja elpusztítani őt. Amikor a Démon Mester megidézi és irányítja, akkor nincs választásuk, csak engedelmeskednek, ahogy egy szolga szokott. De nem túl szolgálatkészek és hamarabb elpusztíthatják a hívót, minthogy ő alkalmat adna rá.

Megvannak az eszközeik, és néha az idézőnek meg kell fizetni az idézés árát. Néhányuk kitart a varázslóval kötött egyesség mellett, és nem kérnek semmit a szolgálataikért. Néhányuk nem kíván meg semmi speciális előfeltételt és a megfelelő tudással és erővel meg lehet idézni. Néha a feltételei csak annyi hogy egy bizonyos füstölőt égessünk, amikor megidézzük őket. Néhányuk meredekebb kívánsággal áll elő, mint az áldozat vagy az idéző egy csepp vére, vagy hajtincse. Akárhogyan is, rá kell jönnöd, hogy: ha bármit is adsz magadból egy igazi démonnak, az övé leszel. Tehát akkor, ha a kívánság egy rész belőled és te elég ostoba vagy hogy adj. Innentől kezdve lekötik a kezed, és az idéző szolgává válik.

Körök:

Használat:

A helyes megidézése a teremtménynek egy "idéző körben" történik. Ezeket általában a földre rajzolják, valamely erőhelyen, vagy ha gyorsaság megkívánja bármely sima területen. A körnek számos funkciója van, a legfontosabb, hogy megvédje az idézőt a megidézett lénytől. Általában krétával, festékkel vagy vérrel rajzolják fel. A kréta és a festék speciális összetevőkből készül. A mixtúra összetevőit lehet variálni, és különböző változatokat is el lehet készíteni.

Kréták készítése:

A kréták sokféle tulajdonsága közül a legfőbb az a képesség, hogy az idéző számára, hogy elegendő energiát közöljön ahhoz, az anyagi világ szövetén keresztül, hogy megidézzen egy lényt [néha a kör által meghatározott] a külső távolságokban.

Néhány összetevő:

Lépések

Opcionális: Ennél a lépésnél mielőtt kivennéd az üstből vagy a fazékból, a krétát át lehet itatni festékkel. Ez emeli a végső termék képességét az energia létrehozásához, így emeli az esélyét a sikeres idézésnek.

Kréta tulajdonságai:

A kör felrajzolása:

A kör készítése a ráírt szóval kezdődik. Egy egyszerű kört rajzolunk, a krétát a jobb kezünkbe fogjuk. A krétát az alap kör rajzolásához használni nem olyan fontos, mert az egyéni rúnák a kör körül megváltoztatják a tulajdonságát.

Ennél a pontnál az idézőnek számos választása van. Az idézőkör tartalmazhat még két "gyűrűt", amelybe a körök átmérőinél is írhatunk rúnákat. Ezek a rúnák különleges feladatot látnak el, és a kör speciális területein foglalnak helyet (noha ez a feladat valószínűleg automatikus lesz majd).

A lerajzolt kör olyan, mint egy iránytű, de a pontok ebben az esetben nem jelölnek irányokat. Valójában egyáltalán nem előírás és itt csak egyszerűen illusztráljuk a dolgot. A legfontosabb pontok a két fő tengelynél vannak, az egyik jelzi az erőt és az irányítást. A második tengely jelzi a lényeget, mint a démont, kit meg kell idézni, mire is lesznek használva, s a többi. Azért, hogy megőrizzük az egyensúlyt, a felírónak figyelnie kell mely rúnákat ír fel a tengelyek körül. Például, ha az erőtengely mellett olyan rúnákat írunk fel melyek a megidézendő démon erejét jelentik, veszélyes lehet, ha a felíró elfelejti felírni ezt a rúnát a tengely másik végére (végig a körön), amely oltalmat és védelmet jelentene. Az irányító tengely meglehetősen fontos, mert ez diktálja, hogy a démon mit TUD és mit NEM TUD megtenni. Ha a felíró elfelejti belefoglalni a rúnákat, melyek irányítanák a démont, akkor neki később súlyos szüksége lesz egy papra.

Újfent, a második tengely engedi meg az idézőnek, hogy különleges kritériumokat szabjon, ha az idézés folyamatban van. Ez a speciális kritérium jelzi, mely démont hívjuk, miért is idézzük meg, és mely kritériumnak kell megfelelnie, mielőtt elengedjük.

Jegyezd meg hogy a körön a fenti ábrák csak egy példa, noha ezt nem szükséges szigorúan követni. Egy felíró, például, felírhat minden erőrúnát a külső területeken és kizárhatja a belső területeket és a második tengelyt is. Segít, hogy a démont jelentősebb erővel ruházzuk fel, de az idéző soha ne hagyja el, hogy irányítsa a démont, és azért se hogy a démon különleges utasítást kövessen. Egy hasonló idézés katasztrófaként végződhet az idézőnek (és a mellette állóknak is), ha a démon átveszi az irányítást, és a saját feltételeit diktálja, hogy visszamehessen a területére.

Ez a leírás mutatja, hogy az Univerzum tele van számos "vakfolttal" számunkra. Ezek a foltok a külső területek, és kedvelt helyeknek tűnnek a démoni helyeknek az anyagi univerzum körül. A határok szabálytalanok, félrevezetően eltolódnak és hullámoznak. Ezt az eltolódást azon erők gyűjteménye idézi elő, melyek a területek lakóira hatnak, beleértve de nem korlátolva hogy az Élet, az Élettelenre, a Pozitív a Negatívra és a Rend a Káoszra hasson. Ezek az erők mindent folyamatosan eltolnak és vonzanak, okozva ezzel felületi feszültséget a rétegen, hogy rendezettebb szinteket hozzanak létre. Így lesznek a külső területek lakható helyek.

A lényeg, hogy egy idéző (a kör védelmében) dolgozva átlyukasztja ezt a réteget és akarata ellenére egy ilyen teremtményt (démont) elhoz erről a szintről, vagy hívja egy speciális típusát a démonoknak, hogy akaratát teljesítse. Ez rendszerint különösen veszélyes, mióta minden démon gyűlöli az életet, és a létezésük az anyagi univerzumban nem az akaratuk szerint történt.