Bűbájos tojások

Hozzávalók:

  • 10-12 tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • Negyed csésze majonéz
  • 1 evőkanál curry por
  • Fél evőkanál fehér ecet
  • Só és bors ízlés szerint
  • Piros paprika
  • Petrezselyem díszítéshez

Főzd keményre a tojásokat, s hagyd lehűlni, mielőtt megpucolnád. Pucolás után vágd félbe hosszanti irányban a tojásokat. A fél-fél tojásokból szedd ki óvatosan a sárgáját egy tálba. Törd össze egy villával, add hozzá a mustárt (ajánlott a dijoni mustár), a majonézt, a curryt, az ecetet, sót és a borsot. Keverd össze őket alaposan. Finoman kiskanállal kanalazd vissza a keveréket a fél tojásokba/fehérjékbe, majd szórd meg paprikával. Petrezselymet használj díszítésnek.