Mágia‎ > ‎Varázslatok‎ > ‎

Levegő urai varázslat

Hozzávalók:

Egy darab fehér vagy kék papír, amire ráírtad a kívánságod (írd olyan színnel, amely a kívánságodhoz tartozik pl. rózsaszín vagy piros a szerelemért, zöld a pénzért, stb. Lásd a színmegfeleléseknél)

Kedvenc illatod (parfüm, aftershave, stb.)
Egy lapos üres tároló (akár tálca vagy tál is)
Egy füstölő (ginzeng, zsálya, levendula, szantálfa, ibolya, ezek jó választások)
Opcionális: Apróra vágott növények (lista lent)
Ismerős ugye az, mikor azt mondjuk, valami van a levegőben? Ez a varázslat a kívánságod teljesülésében segít.

Majdnem minden kultúrának megvan a maga légistene. Például Aeolus a görögöknél, Skan az amerikai őslakosoknál, Aquilo a rómaiaknál, Feng Pó a kínaiaknál, Stribog a szlávoknál és Njörd az északi térségekben. Ez a varázslat õket hívja segítségül.

Kultúrád szerint írhatod át, hogy ki a te panteonod istene.

Előkészület

Gyűjtsd össze a hozzávalókat. Gyújtsd meg a füstölőt. Hangolódj be és hozd létre a szent tered, stb. Fogd a papírt, amire a kívánságodat írtad és fújd le vagy szórd le a kedvenc illatoddal. Ne zavarjon, hogy a tinta elmosódik.

Koncentrálj a kívánságodra, fókuszálj. Legyezd kicsit meg a levegőben a papírt, hogy megszáradjon, majd a füstölő füstjében is húzd át. Koncentrálj megint a kívánságodra, majd tépd szét a papírt konfetti méretre. Szórd bele mindet a tárolóedényedbe.

Ha növényeket is használsz, akkor evőkanálnyit szórj bele a tárolóedénybe, majd keverd össze a papírral. Itt egy lista, hogy például miket használhatsz:

Ambíció, célok: babérlevél
Vonzalom: fahéj
Tiszta fej, megvilágosodás: citromfű, pitypang
Önbizalom: kardámom, kurkuma
Termékenység: fenyő, liszt
Függetlenség: chili por
Barátság: levendula, citromhéj
Boldogság: macskamenta, körömvirág
Gyarapodás: rozmaring
Egészség: fokhagyma, kakukkfű
Munka, karrier: pekándió
Igazság: cédrus
Szerelem, romantika: rózsa, szegfű
Pénz, pénzügyek: menta, lóhere
Visszafordítás: zsálya
Siker: gyömbér, bazsalikom

A növényeket használhatod egyedül vagy keverve is. Például, ha fizetésemelést akarsz a munkádban, akkor mentát, rozmaringot és őrölt pekándiót használhatsz. Ha áldott állapotba szeretnél kerülni, akkor gyömbért és lisztet adhatsz össze. Ha igazságot szeretnél, gyömbért és minél kisebb cédrus darabokat használhatsz. Ha társat szeretnél találni, akkor fahéjt és szegfű szirmokat adhatsz a keverékhez. Ha pénzt szeretnél, hogy kilábalj a szorult helyzetedből, akkor zsályát kell használnod és így tovább.

A varázslat

Hangolódj rá a varázslatra, majd vidd ki a tárolót az éjszakába. Idézd fel magadban az erőt. Fordulj kelet felé és mondd (átírhatod a kultúrádnak megfelelően, de én most általánosságban írom):

Szelek istenei, levegő urai,
Adjátok meg kívánságomat, ha ez még nem korai.


Tedd a tárolót olyan helyre, ahol a szél könnyen elérheti, akár a terasz is lehet a hely. Koncentrálj a kívánságodra és mondd megint:

Szelek istenei, levegő urai,
Adjátok meg kívánságomat, ha ez még nem korai.

Vizualizáld, ahogy a kívánságod a világba szál a szelek szárnyán és alakot ölt. Ezután fejezd be a varázslatodat a szokott módszereddel.

Hagyd a tárolót ott egész éjszakára majd másnap reggel nézd meg. Pozitív jel, ha üresen találod a tárolót, de rossz ómen, ha bármi is benne marad.