Annwn
[ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.


Igencsak hosszú augusztus után végre eljött a szeptember is.

A honlapon egyelőre nem dolgozom, mivel az új weboldalváltás kötelező lesz és csak több munka lenne minél több anyagot teszek még fel. Egyelőre még nem tudom merre induljak azzal se, hisz az új felület gyerekcipőben jár a Google oldalain. De nem is untatnálak titeket ezzel.

Egy hónap és jönnek a Halloween hetek is, amire szeretnék előrekészülni, hogy ne legyen olyan stresszes az októberem. Minden évben hagyomány és nem hagyhatom ki. Főként mert én kezdtem el elsőként és vették át más weboldalak is idővel. Picit büszke vagyok erre, emellett örülök is, mivel legalább új tartalmat kaphattatok ti is másoktól.

Sok levelet is kaptam, kicsit lassabban válaszoltam, mert többségében távol voltam a gépemtől. De mindenki kedves és türelmes volt, amit köszönök.

Tehát sokat nem tudok ugyancsak mondani, csak a honlappal bajlódom és nem a tartalommal, meglátjuk még hogy mi lesz ebből. 

Addig is mindenkinek nagyon szép őszt és kellemes heteket!

Salem
2018. szeptember 1.
Ha gyors választ szeretnél kérdésedre érdemes Facebookon próbálkoznod. de emailben is elérhető vagyok - Kapcsolat fül, kérlek olvasd el az ott leírtakat -.

Tumblr
Minden, ami a honlapra nem tud felkerülni.

Jelenlegi header
Kép: Pexels
Betűtípus: Cinzel
Bevezető kép: Annwn.hu/Saját