Annwn
[ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.


Nagyon megszaporodtak a levelek és üzenetek, nem is tudom mi lehet a levegőben. Ám igyekeztem mindenkinek mihamarabb válaszolni.

Próbálok segíteni, főleg mert egyre több a nagyon szomorú levél. Sokatok már nem csak az oldal témája miatt ír, hanem csak beszélgetni szeretnétek. Mindig bocsánatot kértek, de nincs miért. Szívesen segítek bármikor. Mindenki adjon annyit a világhoz, amennyit tud.

A Halloween Hetek már zajlanak, a honlapon megtaláljátok az elmúlt évek tartalmát is. Idén nem akartam a horror vagy ijesztő részére fókuszálni, mert a világban van elég sötétség, nem kell még több árnyékot adni hozzá. Szóval most egy nyugodtabb esemény lesz.

A "nagy napot" azért nem hagyom ki, hogy kicsit a hangulatot előhozzam, de addig most rémtörténetek nem lesznek. (Ám azokat megtalálod a Facebookon is.)

Azt hiszem nagyjából ennyi. Most egy ásványok cikken dolgozom, ami nem túl nehéz, csak összefoglalni és leírni tart tovább. Próbálom a szabadidőmet erre fordítani, de azért a levelekre is időt szánni. 

Vannak még tervek a jövő cikkeire, sorban állnak, de vissza is akarok térni a boszorkányságra, tévhitekre és az elitizmusra a közösségünkben. Emellett írni szeretnék egy "mit kerülj" cikket is, mert sokan kérdezitek. Itt beszélnék írókról, szervezetekről, témákról, könyvekről is. Túl sok van és itthon jellemzően ebben a nagy ködben él a közösségünk. Bár tény, hogy vannak nagyon jó források is már!

Nagyon szép hónapot mindenkinek és jó készülődést!Salem
2017. szeptember 19.
Ha gyors választ szeretnél kérdésedre érdemes Facebookon próbálkoznod. de emailben is elérhető vagyok - Kapcsolat fül, kérlek olvasd el az ott leírtakat -.

Tumblr
Minden, ami a honlapra nem tud felkerülni.

Jelenlegi header
Kép: Pexels
Betűtípus: Jane Austen