Annwn
[ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.


Nagyon boldog új esztendőt kívánok nektek!

Tartozom ezzel a levéllel, hiszen elég sok időre eltűntem, nem válaszoltam levelekre...

Nos, ahogyan azt előzőleg megírtam, elköltöztem Magyarországról. Az országot nem pontosítanám egyelőre, de skandináv területen élek és - remélhetőleg - fogok élni ezentúl. Az élet itt sem egyszerű, a nyelv miatt nagyobb kihívás is, de már maga a mentalitás sokkal jobb mint otthon.

Magyarország számomra a legszebb, egy hely se fogható hozzá. Rendkívül hiányzik is. De élni nem lehet otthon. Az anyagi biztonság, stressz, az emberek hozzáállása a dolgokhoz igencsak elveszik az ember életkedvét.

Tehát elköltöztem. A jelenlegi helyzet is igen stresszes, sőt elég sok minden várható a közel jövőben, így nem tudok mit kezdeni az oldallal. Terveim vannak és nem is akarom megszüntetni, de egyelőre abszolút se időm, se mentális energiám nincs hozzá. Bűntudatom van a megválaszolatlan levelek miatt, nem is merek belenézni a fiókba. De talán amint túl jutok a mostani bukkanón, lesz lelkületem hozzá. Itt viszonylag sokat járok az erdőkben. Több lehetőségem is van, mint otthon, Budapesten volt. Gyönyörű helyek vannak, a mellékelt képet itt készítettem.

Nagyon hiányzik az oldal szerkesztése és ti is. Mindenki rendkívül fontos számomra, ne felejtsétek el kérlek. Mikor kiköltöztem, első gondolataim közt is volt, hogy mennyi mindent tudok majd tenni az oldalon, küldeni nektek, ha végre meg tudom rendezni a "versenyszerű nyereményjáték valamit", mert a helyzetem is jobb lesz. De egyelőre ez lassú folyamat, előzőleg se voltam gazdag. Sőt... De mindig megpróbáltam életben tartani az oldalt. Ha minden jól megy akkor majd innen többet tudok ráfordítani.

Örülök hogy az év véget ért. Nem tudok sok jót mondani róla, csak azt, hogy remélem a mostani sokkal jobb lesz. Mindenkinek.

További sok szeretettel,

Salem


2020. január 12.
Ha gyors választ szeretnél kérdésedre érdemes Facebookon próbálkoznod. de emailben is elérhető vagyok - Kapcsolat fül, kérlek olvasd el az ott leírtakat -.

Tumblr
Minden, ami a honlapra nem tud felkerülni.

Jelenlegi header
Kép: Pexels
Betűtípus: Blessed