Annwn
[ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.


Nos ennek az évnek is vége.

Mivel is zárhatnám, mint jó kívánságokkal. Ebben az évben is mindenki rettenetesen kedves volt. Sok új embert ismertem meg és a régiek is maradtak.

Velem is rengeteg minden történt így sok minden ki is ment a fejemből, levelek, tennivalók. Elnézést, ha valaki kimaradt. Nem személyes, igazán.

Egytől egyig fontos minden olvasó, még ha bugyuta is ez így, de ismeretlenül is örülök, ha valakinek adott valamit az oldal.

Tudom nem mindenki éli meg boldogan ezt az időszakot. Nehéz, nem is lehet mindig azt mondani hogy lesz ez jobb is, csak várd ki. Csak annyit kérek, hogy ne add fel. Ha feladod a bánat nem szűnik, csak annak adod, aki szeret téged. Mindig van valaki, aki szeret. Ebben biztos vagyok.


Kitartást azoknak is, akik egy szerettük nélkül töltik az ünnepeket. De emlékezzetek örömmel rájuk. A Karácsony ne legyen más csak a szeretet ünnepe. Akire emlékezünk, sose hal meg.

Az oldal itt lesz jövőre is, bár meg kellene oldani pár dolgot rajta. Egyelőre én se tudok ezzel foglalkozni, februárig a levelekre is csak késéssel fogok válaszolni.


Sok erőt, egészséget és sikert kívánok mindenkinek. Legyen a Karácsony fénnyel teljes. A következő év pedig ezerszer jobb, mint az idei.

Jövőre ugyanitt.

Salem
2018. december 23.
Ha gyors választ szeretnél kérdésedre érdemes Facebookon próbálkoznod. de emailben is elérhető vagyok - Kapcsolat fül, kérlek olvasd el az ott leírtakat -.

Tumblr
Minden, ami a honlapra nem tud felkerülni.

Jelenlegi header
Kép: Pexels
Betűtípus: Poor Richard
Bevezető kép: Pexels