Annwn
[ejtsd: Annún] a kelta mitológiában a Túlvilág, a varázslat földje, ura Gwyn Ap Nudd, avagy Arawn.


Szép napot mindenkinek!

Végre eljutottam odáig, hogy válaszolhassak a levelekre. A mai nap folyamán igyekszem a szép nagy adagot megválaszolni, de szeretném kiemelni itt is, hogy mindenki rettenetesen kedves még mindig.

Volt akit nem tudtam elérni (H.), mert törölte a fiókját, de remélem, hogy megoldódott a problémád!

A tartalmak nem igazán haladnak, tudom, de így hogy elköltöztem az országból, aztán nekem is kismillió dolgom/problémám volt/lett. Nehéz magam rávenni mentálisan, hogy foglalkozzak vele.

Ám megszüntetni nem fogom, ha lassan is, de azért haladunk A-ból B-be.

Apránként megjavítottam hiányzó képeket, pár technikai dolgot. Elég nagy falatok maradtak még hátra, amit egyelőre nem tudom, hogy hogyan fogok megoldani - még mindig -. Azért keresem a legjobb megoldásokat.

Külsőleg is szeretnék kicsit frissíteni, plusz új utakat adni a tartalmaknak, több platformon szolgáltatni az információt vagy némi szórakozást. Persze mindez még csak a jövő zenéje. A járvány miatt elég sok minden hátráltatva van, így nehéz a tervekkel előrehaladni.

Vigyázzatok egymásra és magatokra!Salem


2020. június 19.
Ha gyors választ szeretnél kérdésedre érdemes Facebookon próbálkoznod. de emailben is elérhető vagyok - Kapcsolat fül, kérlek olvasd el az ott leírtakat -.

Tumblr
Minden, ami a honlapra nem tud felkerülni.

Jelenlegi header
Kép: Pexels
Betűtípus: Blessed