Linkek

Közösség

Sokan kérdeztétek, hogy van-e olyan közösség, ahol találkozhattok, beszélgethettek a többi mágiahasználóval, de sokáig nem igazán tudtam ajánlani senkit.

De most talán össze lehet hozni egy jó közösséget. Előszóban annyit, hogy nekem csak annyi "közöm" van hozzá, hogy kiteszem a honlapra, de lehet még velem is találkozhattok idővel.

A tulajdonosa kedves, szimpatikus személy, csatlakozzatok bátran. Egy felmérést kell kitölteni ahogy csatlakoztok, de mindezt a könnyebb eligazodás érdekében; akár kezdő, akár haladó vagy, mindenkit szívesen várnak.

A Discord egy üzenetküldő program, mint pl. a Skype (de sokkal jobb). Böngészőben is használhatjátok, de inkább ajánlom, hogy telepítsétek a programot. Ezen a linken megtaláljátok, ha az oldal angolul tölt be, az aljára tekerve kiválaszthatjátok a magyar nyelvet, illetve maga a program is magyarra állítható a beállítások alatt (fogaskerék ikon -> "Language"). Mobilon is elérhető az alkalmazás, akármelyik típust is használod.

A Nysa szerver/közösség linkjét csak képen teszem ki, a kártékony botok elkerülése miatt, de Discord-on a + gombnál könnyen csatlakozhattok.

Nysa (ejtsd: Nüsza) vagy Nyseion, a görög mitológiában az a hely, ahol az esőnimfák, a Hüaszok felnevelték Dionüszoszt.

Ajánlott oldalak

Írj egy levelet (salem@annwn.hu), ha fel szeretnél kerülni a linkek közé (kérlek írj pár sort az oldaladról és magadról/magatokról is).

Ha nincs bannered, akkor szólj és készítek, ahogy pl. Skandináv Mitológiánál tettem. Természetesen nem kerül ki mindenki, de annyira nem kell aggódni.

Ha lekerülne az oldalad, pusztán inaktivitás miatt tettem, de írj, ha szeretnéd, hogy kint maradjon. Sajnos és természetesen, ahogy az idő halad előre, oldalak megszűnnek, készítőik elfoglaltabbak lesznek. Ezzel nincs is semmi gond.

http://www.skandinav-mitologia.hu/
http://wild-world.lapunk.hu/