Alice Hoffman új könyvvel érkezik

Post date: 16-Aug-2017 14:54:50

Ki ne ismerné a szívmelengető Átkozott boszorkák c. filmet manapság? A film alapját szolgáltató könyvet, már kevesebben, annak íróját pedig még ugyancsak. Ám az író, Alice Hoffman új könyvvel érkezik az Owens családról.

Ezúttal a nagynénik hátterét, fiatalkorát ismerhetjük meg. Franny és Jet mellett harmadik testvérüket, Vincentet és édesanyjukat, Susannát is megismerhetjük. A történetben édesanyjuk nem csak a mágia használatát tiltja meg, hanem hogy egyáltalán szerelembe essenek, mert ugye ismerjük már a családi átkot... Ám mikor a gyerekek meglátogatják Isabelle nagynénit egy massachusettsi kisvárosban, ahol persze mindenki az Owens családot okolja mindenért, számos családi titokra derül fény, de önmagukat is jobban megismerik. Visszatérve pedig megpróbálják legyőzni az átkot.

A kötet angol nyelven október 10-én érkezik, The Rules of Magic, azaz A varázslat/mágia szabályai néven. A magyar fordításról nincsenek hírek, de a többi könyve alapján jövőre talán az is várható.

Az előzetes értékelések nagyon biztatóak, s ha van lehetőséged, még most olvasd el az Átkozott boszorkákat (itt kapható: link). Ha pedig már megvolt, az író másik könyve, A tizenharmadik boszorkány se okoz majd csalódást.

(Természetesen remélem meg se kell említeni, hogy ez könnyed szórakozás és nem karót nyelve kell megközelíteni.)