Főoldal‎ > ‎Hírek‎ > ‎

2018. Halloween Hetek Első hét

Salem Sionnach, 2018. okt. 4. 14:23   [ 2018. okt. 4. 14:31 frissítve ]
Mivel az oldal valószínűleg változni fog, s egyelőre ezért új tartalmat nem is teszek fel, így péntekenként úgy döntöttem, hogy némi ajánló lesz a Halloween Hetek alkalmából.

Szórakozás

Első pontként azt hiszem rögtön a sorozat/filmajánlóval kezdhetjük, méghozzá a jól ismert Sabrina, a tiniboszorkány újabb verziójával, ami október huszonhatodikától lesz látható Netflixen, de azt hiszem mindenki megfogja találni hozzá a forrását. 

A sorozat ezúttal hű lesz az eredeti képregényhez is, így ezt azért már gyerekeknek nem ajánlanám, mint a legelső változatot.Háttérkép

Jobb klikk és kép mentése.Ajánlott könyvA fiatal és titokzatos Amelia Gray sírkő-restaurátor, aki látja a halottak szellemét. Az élősködő kísértetek azonban soha nem tudhatják meg, hogy látja őket, hiszen akkor élete veszélybe kerülhet. A lány ezért elkerüli azokat az élőket, akiknek nyomában szeretteik nyughatatlan szellemei járnak.

John Devlin detektívnek brutális gyilkosságok felderítésekor lesz szüksége Amelia segítségére, ám a férfit árnyékként követi elhunyt felesége és kislánya.

A lány hiába küzd a férfi iránt érzett vonzalmával, miközben látja azt is, ahogy a kísértetek parazitaként szívják el a férfi életerejét. Azonban hiába igyekszik tartani a távolságot, a kettejük közti vonzalom elmossa a határokat e világ s a másvilág között…

A 6 részes könyvsorozat első darabja igencsak jól sikerült, csak ajánlani tudom azoknak, akiket érdekelnek a hátborzongatóbb történetek, kísértetek, túlvilág és mágia izgalmas keveréke.Ajánlott meglepetés magunknak
Elsőként mit is ajánlanék, mint egy nagyon szép naplót varázslatainknak.

A napló A5-ös méretű és 128 üres lap van benne. Találsz benne heti lebontást is, ha esetleg szükséged volna rá. Ide akár a hét megfeleléseit is szépen levezetheted.

Ára: Kb. 3800 Ft

Megveheted itt: AliExpress