Főoldal‎ > ‎

Fontos tudnivalók


1. Ha saját jegyzeted vagy cikked volna, s ezt meg szeretnéd osztani, akkor írj egy levelet (salem@annwn.hu), én szívesen felteszem a honlapra neveddel/álneveddel együtt. Természetesen a forrásokat, ha vannak, jelöld meg. Más nézőpontokat is szívesen fogadok. Kizárólag a helyesírást javítom persze.

2. Ha saját használatra ki szeretnéd nyomtatni, akkor nyugodtan másold ki és használd, ennek nem állom útját.

3. Ha az itt megjelent cikkeket meg akarod osztani másokkal a saját weboldaladon (vagy bármilyen más felületen), szólj, bármikor engedélyt adok rá, de akkor tüntesd fel a forrását, vagyis a honlapot. Ha nem tünteted fel a forrást, lopásnak vélem.

4. Ha lopáson kapok valakit, természetesen teszek ellene. Szívbaj nélkül szólok a tárhely szolgáltatójának. Nem azért teszem mert én valami nagy p.csfej lennék. Hanem mások is megérthetnék, hogy ha valaki órákon át dolgozik valamin, esetlegesen könyvtárba jár, utánaolvas, szakértőkkel beszél, stb. akkor tiszteljük már meg a másikat, hogy ne lopjuk el a munkáját. Ó igen és a Szégyentáblára is kikerül az illető.

5. Ha levelet írsz, akkor nem Annwn az én nevem, ez csak a honlapé. Engem Salem néven találsz meg. Persze nem rágom le a fejed, ha Annwn lesz a megszólításban, de mivel ez a rész a Fontos tudnivalóké...

6. Leveleket szívesen fogadom bármilyen témában, de arra kérlek, hogy normális hangnemben és azért olvashatóan írj. Olyan levelekre nem tudok válaszolni, melyeken pl. "Tegnap jönni emberek látták, de nem hiszem én azt! Neked van arról fogalmad véleményed?" Megtörtént eset...

7. Bár én többistenhitű vagyok, de más vallású emberekkel is szívesen beszélek, ez ne tartson vissza. Persze ott megáll a beszélgetés, ha téríteni akarnátok.

8. A hetedik pontból következik, hogy ez nem az a hely, ahol pl. Jézus szerepelni fog. Ezer és egy helyen megtaláljátok, másrészt az oldal kizárólag a többistenhittel foglalkozik, ha már vallásról van szó. A mágikus részek természetesen nem vallásfüggők.

9. Nyilván van, aki gúnyolódni kíván ezzel, de van akinek valóban úgy tűnik: Az oldal nem szerepjátékos információkat tartalmaz. Nem bánom, ha valaki nem hisz ezekben, ám fogadjuk el a másik hitét.